with love from Ukraine
3DCOAT DHE 3DCOATTEXTURA PËR KOMPANITË

Për kompanitë, organizatat dhe studiot ne ofrojmë disa zgjidhje licencimi për të zgjedhur: LICENSA E KOMPANISË E MBYLLUR, LICENSA E KOMPANISË FLOATING dhe ABONIM KOMPANIA.

LICENSA E KOMPANISË ME NYJEN E KYÇUR > Ky lloj licence është më i miri nëse keni nevojë që 3DCoat ose 3DCoatTextura juaj të lidhet me një kompjuter specifik brenda organizatës suaj. Paguani një herë dhe merrni një licencë të përhershme që mund ta përdorni për aq kohë sa dëshironi. Licenca parashikon përdorim komercial të aseteve të krijuara me 3DCoat / 3DCoatTextura . Ky lloj licence është një licencë e përhershme me pagesë një herë me 12 muaj përditësime falas të lejuara që nga momenti i blerjes. Pas këtyre 12 muajve, mund të blini përmirësimin në versionin më të fundit sipas POLITIKËS SË PËRMIRËSIMIN E LICENCËS PËR 3DCOAT DHE 3DCOATTEXTURA në menynë në të majtë. Shihni gjithashtu RREGULLAT E PËRGJITHSHME .

LICENSA E KOMPANISË FLOATING > Ndryshe nga licenca e personalizuar Node-Locked e lidhur me një kompjuter specifik, licenca Floating lejon njerëz të ndryshëm brenda organizatës suaj të kenë akses në 3DCoat / 3DCoatTextura nga kompjuterët e tyre kur u nevojitet. Prandaj, me licencën Floating ju blini një numër specifik vendesh të cilat ndahen mes kolegëve tuaj. Licenca menaxhohet nga FServeri i brendshëm që keni vendosur në anën tuaj. Numri i lidhjeve të njëkohshme është i kufizuar nga numri i vendeve që blini. Paguani një herë dhe merrni një licencë të përhershme që mund ta përdorni për aq kohë sa dëshironi. Licenca parashikon përdorim komercial të aseteve të krijuara me 3DCoat / 3DCoatTextura . Ky lloj licence është një licencë e përhershme me pagesë një herë me 12 muaj përditësime falas të lejuara që nga momenti i blerjes. Pas këtyre 12 muajve, mund të blini përmirësimin në versionin më të fundit sipas POLITIKËS SË PËRMIRËSIMIN E LICENCËS PËR 3DCOAT DHE 3DCOATTEXTURA në menynë në të majtë.

ABONIM/QERA E KOMPANISË > Ne ofrojmë një plan të bazuar në abonim dhe qira 1-vjeçare për t'ju dhënë fleksibilitet maksimal me shpenzimet tuaja të softuerit: zgjidhni nga abonimi mujor (faturimi i automatizuar mujor, anuloni në çdo kohë) ose planet me qira 1-vjeçare (1 -Plani vjetor i qirasë është një pagesë një herë, pa pagesa të përsëritura brenda një viti e më vonë). Abonimi dhe qiraja ju japin një sërë avantazhesh, të tilla si pa pagesë të madhe paraprake, përditësime të vazhdueshme të programit dhe pa kufizime të mirëmbajtjes – mbajeni 3DCoat / 3DCoatTextura tuaj gjithmonë të përditësuar. Licenca parashikon përdorim komercial të aseteve të krijuara me 3DCoat / 3DCoatTextura . Shihni gjithashtu RREGULLAT E PËRGJITHSHME .

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.