with love from Ukraine
RREGULLA TË PËRGJITHSHME

Të gjitha licencat për çdo program që ne ofrojmë kanë rregullat e përgjithshme të mëposhtme:

Licenca juaj është e pavarur nga platforma: aplikoni skedarin tuaj të licencës nën çdo lloj OS të mbështetur: Windows, Mac OS ose Linux

Lejohet përdorimi në dy kompjuterë: ju lejohet të instaloni programin në dy kompjuterë (për shembull, në kompjuterin tuaj të zyrës dhe të shtëpisë, nëse keni nevojë të punoni në distancë) nën të njëjtin skedar licence. Në këtë rast, sigurohuni që të ekzekutoni programin në kohë alternative në ato makina, në mënyrë që puna e aplikacionit tuaj të mos bllokohet!

Informacioni juaj i licencimit është gjithmonë pranë: përdorni llogarinë tuaj me pilgway.com për të mbajtur gjurmët e informacionit tuaj të licencimit dhe abonimeve. Ju gjithashtu merrni informacionin tuaj të licencimit në emailin e konfirmimit nga ne pas blerjes. Ju lutemi, mbajeni për të dhënat tuaja.

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.