with love from Ukraine

Zëri ynë

Përshëndetje shokë,

Ne ju falënderojmë për interesimin tuaj në 3DCoat, për mbështetjen tuaj për ne në çdo mënyrë. Pa interesin dhe mbështetjen tuaj nuk do të kishte as 3DCoat dhe as kompaninë tonë.

Ju lutemi, mos na merrni si budallenj, por ne dëshirojmë të ndajmë me ju atë që ne besojmë se është e rëndësishme dhe çfarë qëndron përtej marrëdhënieve të thjeshta të biznesit.

Kur arritëm të kuptojmë se 3DCoat po bëhet gjithnjë e më popullor dhe tani përdoret në të gjitha studiot kryesore botërore të lojërave dhe në më shumë se 150 universitete dhe shkolla, ne pyetëm veten - cila është përgjegjësia jonë si krijues?

Ishte një pyetje serioze për ne - ne e kuptojmë se fëmijët tanë të moshave të ndryshme luajnë video lojëra të krijuara me ndihmën e softuerit tonë gjithashtu. Ne do të donim që ata të mësonin mirësinë, dhembshurinë dhe pastërtinë. Ne do të dëshironim sinqerisht që ata të luanin lojëra edukative, pozitive dhe familjare, si dhe të shikonin përmbajtje të ngjashme video. Ka një mungesë të tillë këto ditë. Jo shumë kohë më parë, pas shumë diskutimeve të brendshme, vendosëm të krijonim mjetin Modding vetëm për të ndihmuar lojtarët të hapin botën e modelimit 3D me shpresën për të zëvendësuar lojërat me krijimin. Ne jemi partnerë me ju. Le të krijojmë produkte të tilla që fëmijët tanë mund të luajnë dhe të shikojnë! Ne korrim atë që mbjellim në këtë jetë. Le të mbjellim llojin në jetën tonë dhe në jetën e fëmijëve tanë!

Do të ishim vërtet të lumtur nëse 3DCoat mund të përdoret për të krijuar vepra të bukura arti për të frymëzuar dhe sjellë gëzim, dhe jo për të provokuar urrejtje, dhunë, agresion te njerëzit, magji, magji, varësi apo mishërim. Ne jemi kryesisht një ekip i krishterë, kështu që kjo pyetje është veçanërisht e mprehtë për ne, sepse e dimë se ligji i Perëndisë e trajton urrejtjen si vrasje dhe pabesinë në mendje si tradhti bashkëshortore të vërtetë dhe pasojat e mëkateve tona mund të ndikojnë në të gjithë jetën.

Ne jemi të shqetësuar për fatin e një shoqërie në të cilën shthurja dhe dhuna janë shpesh normë. A mund të ndryshojmë ndonjë gjë?

Si krijues të 3DCoat, ju kërkojmë që të përdorni 3DCoat me përgjegjësi - si ndikon ai tek njerëzit e tjerë, tek fëmijët tanë dhe tek e gjithë shoqëria? Nëse dyshoni se produkti juaj mund të jetë i dëmshëm për njerëzit në çfarëdo kuptimi (ose nuk do të dëshironit që fëmijët tuaj ta përdorin atë) ju kërkojmë të përmbaheni nga ai. Le të përpiqemi të përdorim krijimtarinë tonë për të përmirësuar fëmijët tanë dhe njerëzit përreth! Ne e kuptojmë se kjo kërkesë mund të shkaktojë shitje më të ulëta, por ndërgjegjja jonë e kërkon këtë nga ne. Ne nuk mundemi (dhe nuk duam dhe nuk do ta kontrollojmë) aktivitetin tuaj (EULA jonë nuk ka kufizime të tilla). Ky është apeli ynë dhe jo kërkesë ligjore.

Sigurisht, një pozicion i tillë mund të provokojë shumë pyetje – dhe njëra prej tyre do të ishte – a ekziston Zoti fare?

Ne personalisht pamë ose dëgjuam ngjarje ose shërime të mbinatyrshme si përgjigje ndaj lutjeve në jetën tonë ose në jetën e miqve tanë ose të popujve të tjerë. Disa prej tyre ishin mrekulli.

Tre djem nga ekipi ynë janë fizikanë profesionistë. Andrew, Zhvilluesi kryesor i 3DCoat shkroi një artikull mbi elektrodinamikën kuantike kur ishte në vitin e katërt të studimeve. Ai u diplomua në Fizikën Teorike e cila ndihmoi në shumë raste me zhvillimin e programit, veçanërisht kur krijoi algoritmin e auto-retopologjisë (AUTOPO). Stas, Drejtor Financiar, gjithashtu u diplomua në departamentin e Fizikës së bashku me Andrew, më pas u bë një doktoraturë në teori. Fizika. Vladimir, Zhvilluesi ynë i Uebit gjithashtu u diplomua në Departamentin e Fizikës në Astronomi. Shumë shkencëtarë të famshëm konsideronin se shkenca dhe ekzistenca e Zotit nuk kundërshtojnë njëra-tjetrën. Shkenca i përgjigjet pyetjes "Si?", dhe Bibla i përgjigjet pyetjes "Pse?". Nëse hedh një gur, ai do të fluturojë përgjatë trajektores së dhënë. Fizika shpjegon se si do të fluturojë. Por pse? Kjo pyetje është përtej shkencës - sepse e hodha. E njëjta gjë me Universin. Është magjepsëse të dish se një nga artikujt më të njohur ndonjëherë në Wall Street Journal në internet është " Shkenca gjithnjë e më shumë e bën rastin për Zotin ".

Gjithashtu shumëllojshmëria e qenieve të gjalla jashtëzakonisht komplekse, nga ameba te njerëzit, nxit një mendim për ekzistencën e Krijuesit - nëse gjeni një orë në shkretëtirë, dikush e kishte krijuar atë.

Jeta nuk është një gjë e lehtë, e dini. Ne bëjmë mirë dhe bëjmë keq. Kur bëjmë keq e ndiejmë këtë me ndërgjegje. Dhe është e vështirë të jetosh me ndjenja të këqija brenda dhe pa përgjigje për pyetjet themelore njerëzore si: nga jam unë, çfarë do të jetë pas vdekjes..? Nëse ndihem keq për veprimet e mia në shpirtin tim, dhe nëse shpirti im ekziston vërtet (shumë njerëz i shohin trupat e tyre në vdekje klinike), është e arsyeshme të besohet se do të ndihem njësoj pas vdekjes dhe nëse nuk bëj asgjë që thotë Bibla. edhe më keq…

Dhiata e Re thotë se Zoti është një Frymë dhe unë jam gjithashtu një frymë, që jetoj në trup. Por unë jam i ngjashëm me degën e prerë nga pema. Ka disa gjethe, por në fakt është e vdekur. Nga njëra anë ka pak jetë brenda, por nga ana tjetër unë kam vdekur shpirtërisht. Të gjitha veprimet e mia të mira nuk kanë rëndësi këtu pasi janë si disa gjethe në degën e prerë. Mëkatet tona e bëjnë shpirtin tonë të vdekur brenda. Nuk ka lidhje me Zotin si për të verbërit nuk ka diell, ne jemi si celulari i fikur.

Krishti u kryqëzua për të gjitha mëkatet tona. Zemërimi i Perëndisë u derdh mbi Birin e Tij të Shenjtë dhe të gjitha mëkatet tona u shkatërruan. Kur u bë, Jezusi u ringjall nga Ati dhe Ai u ringjall tani dhe ka të drejtë të na shfajësojë. Falja është e hapur tani dhe Zoti na e ofron atë. Por është vendimi im ta marr atë. Është ende e hapur, por si mund ta marr atë? Si mund ta perceptoj? Si mund ta ndjej? Si mund ta kuptoj që është e vërtetë? Vetëm, nëse pendohem, kërkoni dhe besoni: "Pendohuni, pra, dhe kthehuni te Perëndia, që të fshihen mëkatet tuaja... Sepse Perëndia e deshi aq botën, sa dha Birin e tij të vetëmlindurin, që kushdo që beson në ai nuk do të humbasë por do të ketë jetë të përjetshme "

Mund të thuash për shembull fjalë të thjeshta: "Jezus, të lutem fali të gjitha mëkatet e mia. Eja në zemrën time dhe bano atje dhe bëhu Shpëtimtari im. Amen" ose lutu si të duash.

Kur pendoheni sinqerisht për mëkatet tuaja (i rrëfeni ato, i braktisni (ose largoheni) prej tyre) dhe kërkoni falje dhe ndihmë - atëherë imagjinoni sesi Zoti i transferoi të gjitha në Krishtin e kryqëzuar dhe vdekja e Tij i eliminoi, i ktheu në dritë. Gjaku i tij është vula e faljes suaj. Mbeti vetëm drita. Dhe pastaj besoni në Krishtin si Shpëtimtarin tuaj. Ju mund ta bëni këtë vetëm dhe do ta ndjeni edhe më mirë nëse do të luteni/rrëfeheni me dikë tjetër. Edhe nëse nuk ndjeni asgjë tani, kërkoni Atë me gjithë zemër, lexoni Dhiatën e Re, shkoni në kishë dhe do ta gjeni. Nëse do të besoni në Krishtin, atëherë pagëzohuni si një vulë e besimit.

Nëse i dorëzohem Atij, kthehem në origjinën e jetës si i shartuar me degën e pemës. Atëherë Fryma e Shenjtë banon në mua dhe më jep jetë të re si lëngu nga pema. Fillova të ndjeja diçka të re: hirin dhe gëzimin si atmosfera e parajsës. Dhe se jeta është e përjetshme ashtu siç është i përjetshëm Zoti.

Përndryshe, unë do të qëndroj vetëm dhe do të vdes si një gjymtyrë e vdekur dhe do të shkoj në ferr dhe më pas do të shoh Jezusin si Gjykatës, i cili më propozoi amnisti, por unë refuzova. Kjo eshte e gjitha. " Me të vërtetë po ju them, kushdo që e dëgjon fjalën time dhe beson atë që më dërgoi, ka jetë të përjetshme dhe nuk do të gjykohet, por ka kaluar nga vdekja në jetë. " Gjithashtu nëse doni të hiqni qafe çdo varësi (drogë, alkool , lojëra, seksuale) ose keni ndonjë sëmundje serioze, thuajini Jezu Krishtit se nuk jeni në gjendje ta zgjidhni problemin dhe pyesni Atë seriozisht në vendin ku jeni tani.

Ne ju nxisim që të pajtoheni me Perëndinë nëpërmjet Jezu Krishtit sa më shpejt të jetë e mundur. Gjeni një kishë të mirë ku të predikohet qartë Bibla dhe pagëzohuni si shenjë e pendimit tuaj të sinqertë. Zoti ju ndihmoftë në këtë!

Në njëfarë kuptimi, ne ndjemë hirin e Perëndisë kur u penduam në mëkatet tona dhe ai hir vazhdon të na mbështesë në jetë. Dhe ne jemi të kënaqur me këtë tani. Kjo është e vërtetë. Dhe ne do të ishim të lumtur nëse mund ta ndjeni edhe ju këtë!

Nëse keni pyetje rreth besimit, ju lutemi na dërgoni një email në besim@pilgway.com .

Me respekt i juaji,

Disa të krishterë nga ekipi i Pilgway.

Nëse jeni të interesuar, mund të lexoni historinë personale të Andrew Shpagin këtu.

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.