with love from Ukraine
IMAGE BY ALEX PI

Bëni modele

për printim 3D lehtësisht.

Falas.

Merrni mjetet tuaja dhe përfundoni punën

Mëso më shumë
Shkarkoni dhe përdorni falas

U publikua 3DCoatPrint !

 • Plotësisht falas për çdo përdorim, përfshirë ato komerciale, nëse modelet 3D që krijoni synohen të printohen në 3D ose për krijimin e imazheve të paraqitura. Përdorime të tjera mund të jenë vetëm për veprimtari personale jofitimprurëse.
 • Të gjitha mjetet e skulpturës 3DCoat dhe renderi 3DCoat brenda
 • Kufizimet e vetme zbatohen në kohën e Export: modelet reduktohen në maksimum 40K trekëndësha dhe rrjeta zbutet posaçërisht për printimin 3D.
 • Përshtatje speciale e modelit 3D për Export
 • Import dhe shikoni skedarët DICOM (jo për përdorim mjekësor). Ju mund t'i ndryshoni dhe ruani modelet në formatet .stl dhe .wrl .
Photo - U publikua 3DCoatPrint ! - Pilgway
Shiko Videon
Photo - U publikua 3DCoatPrint ! - Pilgway
Shiko Videon
Photo - Rreth 3DCoatPrint - Pilgway
Shiko Videon
Rreth 3DCoatPrint

3DCoatPrint është një studio kompakte me një qëllim kryesor - t'ju lejojë të krijoni modelet tuaja për printim 3D sa më lehtë që të jetë e mundur. Teknologjia e skulpturës Voxel ju lejon të bëni gjithçka që është e realizueshme në botën reale pa u shqetësuar shumë për aspektet teknike. Filloni me primitivë të thjeshtë dhe shkoni sa më komplekse që dëshironi. Kufizimi i vetëm është se modeli juaj i eksportuar reduktohet në maksimum 40K trekëndësha dhe rrjeta zbutet posaçërisht për Printimin 3D. Gjithçka është FALAS.

Shiko Videon
Veçoritë
Photo - Karakteristikat Kryesore - Pilgway
Karakteristikat kryesore
 • Plotësisht falas për çdo përdorim, përfshirë ato komerciale, nëse modelet 3D që krijoni synohen të printohen në 3D ose për krijimin e imazheve të paraqitura. Përdorime të tjera mund të jenë vetëm për veprimtari personale jofitimprurëse.
 • Të gjitha mjetet e skulpturës 3DCoat dhe renderi 3DCoat brenda
 • Ekzistojnë dy kufizime bazë që zbatohen në Export: modelet reduktohen në maksimum 40K trekëndësha dhe rrjeta zbutet posaçërisht për Printimin 3D
 • UI i pastër dhe kompakt
 • Zona e personalizueshme e printimit
 • Menuja e përkushtuar e eksportit
 • Videot e fillimit të shpejtë
 • Importoni dhe shikoni skedarët DICOM (jo për përdorim mjekësor). Ju mund t'i ndryshoni dhe ruani modelet në formatet .stl dhe .wrl.

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.