with love from Ukraine
3DCOATTEXTURA PER STUDENTET per 1€

Nëse jeni një student që kërkon të mësojë 3DCoatTextura , ju lutemi ejani këtu dhe zgjidhni Student/Mësues. Më pas shtypni butonin Blej, plotësoni formularin dhe do të mund të merrni një licencë 1-vjeçare pothuajse falas ( për 1 € ). Pagesë një herë, qira 12 mujore, pa rifaturim automatik në skadencë.

Licenca juaj është e pavarur nga platforma: aplikoni skedarin tuaj të licencës nën çdo lloj OS të mbështetur: Windows, Mac OS ose Linux.

Licenca juaj nuk mund të përdoret për asnjë qëllim komercial.

Lejohet përdorimi në dy kompjuterë: ju lejohet të instaloni programin në dy kompjuterë nën të njëjtin skedar licence. Në këtë rast, sigurohuni që ta ekzekutoni programin në kohë alternative në ato makina, në mënyrë që puna juaj të mos bllokohet!

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.