with love from Ukraine
IMAGE BY KIM SYBERG

3DCoatTextura 2023

Teksturë e lehtë dhe PBR

Të gjitha mjetet 3DCoat 2022 për teksturim dhe paraqitje 3D brenda. Hyni në bibliotekën FALAS të materialeve PBR .

Mëso më shumë
shkarkim dhe provë 30-ditore/mësim pa kufi

3DCoat Textura 2023.10 lëshuar

U shtua mjeti Power Smooth. është një mjet super i fuqishëm, i pavarur nga valenca/dendësia, i bazuar në ekran për zbutjen e ngjyrave.

Zgjedhësi i ngjyrave u përmirësua. Shumëzgjedhni kur shtoni imazhe. Varg heksadecimal me ngjyra (#RRGGBB), mundësi për të redaktuar ngjyrën në formë hex ose thjesht për të futur emrin e ngjyrës.

UV Mapping. Çdo objekt topologjikisht lidhës tani zbërthehet veçmas në hapësirën e vet, më të përshtatshme lokale. Kjo çon në zbërthimin më të saktë të objekteve të montuara me sipërfaqe të fortë. Cilësia e hartës automatike u përmirësua ndjeshëm, u krijuan shumë më pak ishuj, gjatësi shumë më e ulët e shtresave, përshtatje më e mirë mbi strukturën.

Render. Renderi i tavolinave rrotulluese u përmirësua në thelb - cilësi më e mirë, grup opsionesh të përshtatshme, mundësi për të renditur tabelat me rezolucion të lartë edhe nëse rezolucioni i ekranit është më i ulët.

Harta e tonit ACES. U prezantua mapping e tonit ACES, e cila është një veçori standarde e hartës së tonit në motorët e lojërave të njohura. Kjo lejon më shumë besnikëri midis paraqitjes së aktivit në pamjen e 3DCoat dhe pamjes së motorit të lojës, pasi të eksportohet.

Përmirësimet e ndërfaqes së përdoruesit

Applink Blender

Photo - 3DCoat Textura 2023.10 lëshuar - Pilgway
Photo - 3DCoat Textura 2023.10 lëshuar - Pilgway
Photo - Rreth 3DCoatTextura - Pilgway
Rreth 3DCoatTextura

3DCoat Textura është një version i përshtatur i 3DCoat , me fokus ekskluzivisht në pikturimin me teksturë të modeleve 3D dhe Rendering. Është e lehtë për t'u zotëruar dhe është projektuar për përdorim profesional. Programi ka të gjitha teknologjitë e avancuara për teksturim:

 • Të gjitha mundësitë e teksturimit dhe renderimit të 3DCoat
 • Ngjyrosni modelet 3D më shpejt duke përdorur brushat, materialet inteligjente dhe shtresat
 • Krijoni tekstura të pikturuara me dorë dhe PBR
 • Wacom ose Surface Pen, navigator 3Dconnexion, multitouch në Surface Pro mbështeten
 • Mënyra e të mësuarit e pakufizuar
 • Qasje në bibliotekën tonë FALAS me 500+ materiale të skanuara PBR dhe 1200+ mostra PBR

Veçoritë
Photo - Teksturim E LehtË & Pbr - Pilgway
TEKSTURIM E LEHTË & PBR
 • Qasjet e pikturës për pixel, Ptex ose Microvertex
 • Porta e pamjes së paraqitjes me bazë fizike në kohë reale me HDRL
 • Materiale inteligjente me opsione të thjeshta konfigurimi
 • Madhësia e teksturës deri në 16k
Photo - Duke PËrfundim - Pilgway
DUKE PËRFUNDIM
 • Renderim i bazuar fizikisht
 • Ndriçim me rreze të lartë dinamike
 • Mbështetja e Renderman
 • Drita me shumë ngjyra
 • Render kalon
 • DOF dhe efekte të tjera
Photo - Llojet E Hartave TË MbËshtetura - Pilgway
LLOJET E HARTAVE TË MBËSHTETURA
 • Ngjyrë difuze/Albedo
 • Shkëlqimi/Metaliteti
 • Thellësia (mund të eksportohet si Bump, Zhvendosje ose Harta Normale)
 • Hartat e peshës së kulmit
 • Hartat e Emisionit/Shkëlqimit
 • Mbyllja e ambientit
 • Kaviteti

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.