with love from Ukraine
PASKON 3D PËR STUDENTË

Të gjitha të përshkruara më poshtë lidhen me 3DCoat 2021 dhe versionet e mëvonshme ( 3DCoat 2022 , ...).

Nëse jeni një student që kërkon të mësojë 3DCoat dhe të marrë një licencë, ne kemi disa opsione për të ofruar:

3DCOAT FALAS 2021 > Nëse Shkolla/Universiteti juaj ka një Abonim aktiv 3DCoat 2021 me ne, ju mund të merrni licencën tuaj personale 3DCoat Student falas. Kontaktoni administratën e Shkollës/Universitetit tuaj për të kontrolluar statusin e Programit Akademik 3DCoat .

ABONIM/QERA > Nëse Shkolla/Universiteti juaj nuk ka një abonim aktiv 3DCoat 2021 me ne, ju mund të merrni licencën tuaj personale 3DCoat Student me një çmim shumë të zbritur. Ne ofrojmë një plan të veçantë abonimi mujor dhe qira 1-vjeçare për studentët. Paguani deri në 4,85 € në muaj ose 44,85 € në vit për të marrë akses të pakufizuar në 3DCoat . Plotësoni formularin tonë që studentët të kërkojnë këtë çmim special. Pagesat e përsëritura automatike do të zbatohen çdo muaj derisa të çabonoheni. Nëse zgjidhni një opsion qiraje 1-vjeçare, do të bëni vetëm një pagesë, pa pagesa të përsëritura brenda një viti e më vonë. Abonimi dhe qiraja ju japin një sërë avantazhesh, të tilla si pa pagesë të madhe paraprake, përditësime të vazhdueshme të programit dhe pa kufizime të mirëmbajtjes – mbajeni 3DCoat -in tuaj gjithmonë të përditësuar.

Licenca juaj është e pavarur nga platforma: aplikoni çelësin tuaj serial nën çdo lloj OS të mbështetur: Windows, Mac OS ose Linux

Licenca juaj nuk mund të përdoret për asnjë qëllim komercial.

Lejohet përdorimi në dy kompjuterë: ju lejohet të instaloni programin në dy kompjuterë nën të njëjtin çelës serial. Në këtë rast, sigurohuni që të ekzekutoni programin në kohë alternative në ato makina, në mënyrë që puna e aplikacionit tuaj të mos bllokohet!

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.