with love from Ukraine

Rreth

Pilgway është një studio e zhvillimit të softuerit me seli në Kiev, Ukrainë. Studio u themelua në vitin 2007 nga Andrew Shpagin , Programuesi Kryesor, një zhvillues lojërash me përvojë në të kaluarën. Portofoli i Andrew përfshin 9 projekte lojërash të lëshuara, duke përfshirë tituj të tillë të mirënjohur si Cossacks, American Conquest, Alexander dhe Heroes of Annihilated Empires seri strategjike në kohë reale nga GSC Game World.

Përvoja e fituar gjatë zhvillimit të lojërave kompjuterike e ndihmoi Andrew të arkitektonte 3DCoat, një teknologji e lehtë për t'u mësuar, por e fuqishme brenda artit 3D.

Që nga kësti i tij i parë në 2007, 3DCoat u bë një redaktues grafik i fuqishëm dhe i gjithanshëm për të plotësuar idetë më të guximshme të një artisti modern 3D. Ne jemi krenarë që 3DCoat mbetet një program i përditësuar shpesh i krijuar në përputhje me nevojat e komunitetit tonë.

Projektet tona anësore përfshijnë aplikacionin interaktiv të librit 3D të Pilgrim's Progress bazuar në romanin e famshëm të John Bunyan.

Për momentin, ekipi i Pilgway përfshin mbi një duzinë specialistë të vendosur në Ukrainë, SHBA dhe Argjentinë.

Shpresojmë t'ju pëlqejë 3DCoat dhe ta gjeni shumë të dobishëm për ju!

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.