with love from Ukraine
3DCOAT DHE 3DCOATTEXTURA PËR SHKOLLAT/UNIVERSITETET

Nëse përfaqësoni një shkollë, kolegj ose universitet dhe jeni të interesuar të integroni 3DCoat në programin tuaj arsimor, ju lutemi rishikoni opsionet e ndryshme që mund të ofrojmë sipas programit tonë të licencimit akademik:

3DCOAT V4 për 1€ > Ne vazhdojmë t'u ofrojmë Shkollave/Universiteteve programin tonë Akademik me 3DCoat V4 . Merrni licencat tuaja pothuajse pa pagesë (për 1 € për licencë) për përdorim në klasë duke na dhënë një kërkesë zyrtare (në support@3dcoat.com ) të bërë në letrën e institucionit tuaj, të nënshkruar dhe të vulosur siç duhet. Ju lutemi, sigurohuni që të përmendni numrin e vendeve të punës së njëkohshme që ju nevojiten për klasën tuaj.

Të gjitha të përshkruara më poshtë lidhen me 3DCoat 2021 , 3DCoatTextura 2021 dhe versionet e mëvonshme ( 3DCoat 2022 , 3DCoatTextura 2022 , ...).

3DCOATTEXTURA 2021 për 2> Ne zgjerojmë programin tonë Akademik për shkollat/Universitetet me 3DCoatTextura 2021. Merrni licencat tuaja 1-vjeçare për 2 € JO VETËM për përdorim në klasë, por për përdorim edhe nga studentët tuaj në shtëpi. Për të marrë 3DCoatTextura 2021, ju lutemi na dërgoni një kërkesë zyrtare në support@3dcoat.com të bërë në letrën e ndërmarrjes tuaj, të nënshkruar dhe të vulosur siç duhet. Do të merrni një çelës akademik 1-vjeçar me N licenca për përdorimin tuaj në klasë PLUS N licenca individuale 1-vjeçare që studentët tuaj t'i përdorin në shtëpi. Ju mund të transferoni lirisht licencën nga një student te tjetri.

3DCOAT 2021 > Ne ofrojmë çmime speciale për 3DCoat 2021 për shkollat/universitetet: merrni një qira 1-vjeçare (ose 2-vjeçare) për ndenjëse të 3DCoat për përdorimin tuaj në ambientet tuaja. Me çdo ndenjëse të marrë me qira, ju merrni një çelës falas për t'ua dhënë studentëve tuaj, në mënyrë që ata të vazhdojnë të përdorin 3DCoat kur janë jashtë klasës. Prandaj, nëse merrni një qira 1-vjeçare për licenca N, ju merrni 1-Çelës Akademike Lundruese me N licenca për përdorimin tuaj në klasë PLUS N licenca personale me qira 1-vjeçare që studentët tuaj t'i përdorin në shtëpi. Ju mund të merrni një plan të ngjashëm qiraje 2-vjeçare. Zbritje automatike zbatohen, në varësi të numrit të vendeve të marra me qira. Ju mund ta transferoni lirisht licencën nga një student te tjetri.

Paguani deri në 45 €/vend në vit (ose më pak, shikoni zbritjet e volumit këtu ; ose 40 €/vend në vit dhe më pak për një plan 2-vjeçar me qira) për të marrë akses të pakufizuar në 3DCoat 2021 në klasën tuaj dhe jashtë klasën për nxënësit tuaj. Plotësoni formularin tonë për universitetet këtu për të kërkuar këtë çmim special. Plani i Qirasë ju jep një sërë avantazhesh, të tilla si përditësime të vazhdueshme të programit dhe pa kufizime të mirëmbajtjes – mbajeni 3DCoat -in tuaj gjithmonë të përditësuar.

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.