with love from Ukraine
Pyetje për licencimin
POLITIKA E PËRMIRËSIMIT TË LICENCËS PËR 3DCOAT DHE 3DCOATTEXTURA
Kur blini një licencë të përhershme të 3DCoat ose 3DCoatTextura, ju merrni 12 muaj përditësime falas të programit (viti i parë) duke filluar nga data e blerjes tuaj... Më pas...
3DCOAT DHE 3DCOATTEXTURA PËR KOMPANITË
Për kompanitë, organizatat dhe studiot ne ofrojmë disa zgjidhje licencimi për të zgjedhur: LICENSA E KOMPANISË E MBYLLUR, LICENSA E KOMPANISË FLOATING dhe ABONIM KOMPANIA...
PËRDITËSIM NGA 3DCOAT V4 (V3, V2) NË 3DCOAT 2023 PËR INDIVIDËT DHE KOMPANITË
Ju mund të përmirësoni nga 3DCoat V4 (V3, V2) në 3DCoat 20XX nëse keni një licencë 3DCoat V4 (V3, V2) Profesionale ose Amatore (Edukative)...
PËRDITËSIM NGA 3DCOATTEXTURA NË 3DCOAT PËR KOMPANITË
Mund të përmirësoni nga 3DCoatTextura në 3DCoat vetëm nëse zotëroni një licencë të përhershme të Kompanisë 3DCoatTextura...
SI FUNKSIONON 3DCOATTEXTURA RENT-TO-ON PLAN?
Është një plan abonimi prej 7 pagesash të vazhdueshme mujore prej 21.6 Euro secila. Pagesa bëhet automatikisht në baza mujore. Me pagesën përfundimtare (të gjashtë) ju merrni një licencë të përhershme...
PASHTE 3D DHE 3DCOATTEXTURA PËR INDIVID
3DCoat/ 3DCoatTextura Licenca individuale është krijuar për çdo përdorim individual...
RREGULLA TË PËRGJITHSHME
Të gjitha licencat për çdo program për shitje kanë rregullat e mëposhtme të përgjithshme:
PËRDITËSIM NGA 3DCOATTEXTURA NË 3DCOAT PËR INDIVIDËT
Ju mund të bëni një përmirësim nga 3DCoatTextura në 3DCoat vetëm nëse keni një licencë të përhershme 3DCoatTextura Individual...
SI FUNKSIONON PLANI 3DCOAT RENT-TO-ON Own?
Është një plan abonimi prej 11 ose 7 pagesash të vazhdueshme mujore prej 41.6 Euro ose 62.4 Euro secila. Pagesa bëhet automatikisht në baza mujore. Me pagesën përfundimtare, ju merrni një licencë të përhershme...
Licencimi Akademik
3DCOATTEXTURA PER STUDENTET per 1€
Nëse jeni student që kërkon të mësojë 3DCoatTextura...
PASKON 3D PËR STUDENTË
Nëse jeni një student që kërkon të mësojë 3DCoat dhe merr një licencë, ne kemi disa opsione për të ofruar...
3DCOAT DHE 3DCOATTEXTURA PËR SHKOLLAT/UNIVERSITETET
Nëse përfaqësoni një shkollë, kolegj ose universitet dhe jeni të interesuar të integroni 3DCoat në programin tuaj arsimor...

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.