with love from Ukraine
IMAGE BY HEBRON PPG
Të mësuarit
Çfarë është 3DCoatTextura? A është për mua?

Siç thotë titulli, 3DCoat Textura është për pikturë 3D/Texturing dhe Rendering. Gjithçka që ju nevojitet për këtë qëllim është në duart tuaja. Nëse nuk skulpturoni, modeloni ose retopo dhe UV, dhe fokusoheni vetëm në pikturimin/teksturimin 3D - 3DCoat Textura është zgjedhja juaj

A është 3DCoatTextura ndryshe nga dhoma e 3DCoat Paint?

3DCoatTextura përbëhet nga dy dhoma 3DCoat - Paint room dhe Render room dhe i ka të gjitha tiparet e tyre me një çmim më të volitshëm.

Licencimi
A do të kem akses te koleksioni i Materialeve inteligjente të skanuara?

Po, do të keni akses të plotë në koleksionin e plotë të Materialeve inteligjente që gjenden në Bibliotekën tonë Falas të Materialeve inteligjente. Çdo muaj do të keni 120 njësi, të cilat mund t'i shpenzoni për materiale të zgjuara, mostra, maska dhe relieve. Njësitë e mbetura nuk transferohen në muajt në vijim. Në ditën e parë të çdo muaji, ju do të merrni përsëri 120 njësi falas.

Jam abonuar në 3DCoatTextura, a mund ta përmirësoj në 3DCoat me një zbritje?

Nëse keni një plan abonimi me 3DCoat Textura, nuk ka asnjë përmirësim të drejtpërdrejtë në 3DCoat nga atje. Kështu që ju duhet të çabonoheni dhe të merrni një abonim të ri në 3DCoat. Megjithatë, nëse zotëroni një licencë të përhershme për 3DCoat Textura, mund të blini përmirësimin nga 3DCoat Textura në 3DCoat , që kushton diferencën midis dy programeve. Vizitoni seksionin Përmirësimi në Dyqanin tonë për më shumë detaje. Ju gjithashtu mund ta bëni këtë përmirësim me opsionin Rent-to-Own. Ju lutemi shikoni PËRMIRËSIMIN NGA 3DCOATTEXTURA NË 3DCOAT PËR INDIVIDËT dhe PËRMIRËSIMIN NGA 3DCOATTEXTURA NË 3DCOAT PËR KOMPANITË për më shumë detaje.

teknike
Cilat janë specifikat minimale të sistemit që duhet të kem për të ekzekutuar 3DCoatTextura?

Ju lutemi vizitoni faqen e dedikuar për të kontrolluar nëse PC / Laptop / Mac juaj i plotëson kërkesat.

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.