with love from Ukraine
IMAGE BY ALEX LUKIANOV
Veçoritë
Photo - Llojet E Hartave TË MbËshtetura - Pilgway
LLOJET E HARTAVE TË MBËSHTETURA
 • Ngjyrë difuze/Albedo
 • Shkëlqimi/Metaliteti
 • Thellësia (mund të eksportohet si Bump, Zhvendosje ose Harta Normale)
 • Hartat e peshës së kulmit
 • Hartat e Emisionit/Shkëlqimit
 • Mbyllja e ambientit
 • Kaviteti
Mëso më shumë
Photo - Duke PËrfundim - Pilgway
DUKE PËRFUNDIM
 • Renderim i bazuar fizikisht
 • Ndriçim me rreze të lartë dinamike
 • Mbështetja e Renderman
 • Drita me shumë ngjyra
 • Render kalon
 • DOF dhe efekte të tjera
Mëso më shumë
Photo - Teksturim E LehtË & Pbr - Pilgway
TEKSTURIM E LEHTË & PBR
 • Qasjet e pikturës për pixel, Ptex ose Microvertex
 • Porta e pamjes së paraqitjes me bazë fizike në kohë reale me HDRL
 • Materiale inteligjente me opsione të thjeshta konfigurimi
 • Madhësia e teksturës deri në 16k
Mëso më shumë

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.