with love from Ukraine
IMAGE BY HEBRON PPG
Të mësuarit
A mund të pikturoj në modelet e mia 3D me 3DCoatPrint?

Jo, është vetëm grupi i veglave Sculpting. Megjithatë, ju mund të përdorni shader të ndryshëm për pjesë të ndryshme.

Me çfarë mund të më ndihmojë 3DCoatPrint?

3DCoat Print siç thotë titulli është krijuar për t'ju ndihmuar të bëni asete 3D të gatshme për printim. Gjithçka është e përkushtuar për këtë qëllim. Plotësisht falas për përdorim hobi ose komercial nëse modelet 3D që krijoni synohen të printohen në 3D. Përdorime të tjera komerciale nuk lejohen, por mund ta përdorni për hobi.

A mund të vendos dimensione të ndryshme të zonës së printimit?

Po, thjesht shkoni te Edit -> Set Print Area.

teknike
Unë kam një laptop të lirë. A është e mjaftueshme për të ekzekutuar 3DCoatPrint?

Në shumicën e rasteve, laptopët modernë me të paktën 4 Giga RAM duhet të jenë të mjaftueshëm për të përmbushur shumicën e detyrave, sepse nuk ka nevojë për detaje super të çmendura me rezolucion të lartë për asetet që do të printohen. Ju lutemi, kontrolloni gjithashtu rekomandimet tona këtu .

Printeri im 3D vjen me softuerin e vet. A e zëvendëson 3DCoatPrint?

Qëllimi kryesor i 3DCoat Print është t'ju mundësojë të krijoni asete 3D që do të përshtaten me zonën e printerit tuaj dhe të siguroheni që të shmangni çdo problem të mundshëm që mund të ndodhë gjatë procesit të printimit. Mund t'ju duhet të ngarkoni objektin e eksportuar nga 3DCoat Print në softuerin e printerit tuaj origjinal 3D.

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.