with love from Ukraine
IMAGE BY ALEX LUKIANOV
Veçoritë
Photo - Karakteristikat Kryesore - Pilgway
Karakteristikat kryesore
  • Plotësisht falas për çdo përdorim, përfshirë ato komerciale, nëse modelet 3D që krijoni synohen të printohen në 3D ose për krijimin e imazheve të paraqitura. Përdorime të tjera mund të jenë vetëm për veprimtari personale jofitimprurëse.
  • Të gjitha mjetet e skulpturës 3DCoat dhe renderi 3DCoat brenda
  • Ekzistojnë dy kufizime bazë që zbatohen në Export: modelet reduktohen në maksimum 40K trekëndësha dhe rrjeta zbutet posaçërisht për Printimin 3D
  • UI i pastër dhe kompakt
  • Zona e personalizueshme e printimit
  • Menuja e përkushtuar e eksportit
  • Videot e fillimit të shpejtë
  • Importoni dhe shikoni skedarët DICOM (jo për përdorim mjekësor). Ju mund t'i ndryshoni dhe ruani modelet në formatet .stl dhe .wrl.
Mëso më shumë

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.