with love from Ukraine
Shkarko 3DCoatPrint
Shkarkoni dhe përdorni falas
E përputhshme me 7/8/10
Me shume informacion

3DCoatPrint 2021.51 i vjetër i përputhshëm me MAC OS 10.13 High Sierra shkarkohet këtu

×

3DCoatPrint është një studio kompakte me një qëllim kryesor - t'ju lejojë të krijoni modelet tuaja për printim 3D sa më lehtë që të jetë e mundur.

Teknologjia e modelimit voxel ju lejon të bëni gjithçka që është e mundur në botën reale pa u shqetësuar shumë për aspektet teknike. Filloni primitivët e thjeshtë dhe shkoni sa më komplekse që dëshironi.

Të gjitha mjetet e skulpturës 3DCoat janë të disponueshme

Kufizimet e vetme zbatohen në momentin e eksportit: modelet reduktohen në maksimum 40K trekëndësha dhe rrjeta zbutet posaçërisht për printimin 3D.

Plotësisht falas për çdo përdorim, përfshirë ato komerciale, nëse modelet 3D që krijoni synohen të printohen në 3D ose për krijimin e imazheve të paraqitura. Përdorime të tjera mund të jenë vetëm për veprimtari personale jofitimprurëse.

Tema e testimit beta të forumit
merrni veçoritë më të fundit

Kontrolloni çfarë ka më të fundit në 3DCoat dhe na ndihmoni të testojmë veçoritë dhe përmirësimet e reja në këtë version të para-publikimit të programit!

Shkarkoni Betën më të fundit tani.

3DCoatPrint 2021.51 i vjetër i përputhshëm me MAC OS 10.13 High Sierra shkarkohet këtu

×
E përputhshme me 10.15 Catalina +.| Për versionin 2021.51 të përputhshëm me MAC OS 10.13 vizitoni
Me shume informacion

3DCoatPrint 2021.51 i vjetër i përputhshëm me MAC OS 10.13 High Sierra shkarkohet këtu

×

3DCoatPrint është një studio kompakte me një qëllim kryesor - t'ju lejojë të krijoni modelet tuaja për printim 3D sa më lehtë që të jetë e mundur.

Teknologjia e modelimit voxel ju lejon të bëni gjithçka që është e mundur në botën reale pa u shqetësuar shumë për aspektet teknike. Filloni primitivët e thjeshtë dhe shkoni sa më komplekse që dëshironi.

Të gjitha mjetet e skulpturës 3DCoat janë të disponueshme

Kufizimet e vetme zbatohen në momentin e eksportit: modelet reduktohen në maksimum 40K trekëndësha dhe rrjeta zbutet posaçërisht për printimin 3D.

Plotësisht falas për çdo përdorim, përfshirë ato komerciale, nëse modelet 3D që krijoni synohen të printohen në 3D ose për krijimin e imazheve të paraqitura. Përdorime të tjera mund të jenë vetëm për veprimtari personale jofitimprurëse.

E përputhshme me Ubuntu 20.04 +
Me shume informacion

3DCoatPrint 2021.51 i vjetër i përputhshëm me MAC OS 10.13 High Sierra shkarkohet këtu

×

3DCoatPrint është një studio kompakte me një qëllim kryesor - t'ju lejojë të krijoni modelet tuaja për printim 3D sa më lehtë që të jetë e mundur.

Teknologjia e modelimit voxel ju lejon të bëni gjithçka që është e mundur në botën reale pa u shqetësuar shumë për aspektet teknike. Filloni primitivët e thjeshtë dhe shkoni sa më komplekse që dëshironi.

Të gjitha mjetet e skulpturës 3DCoat janë të disponueshme

Kufizimet e vetme zbatohen në momentin e eksportit: modelet reduktohen në maksimum 40K trekëndësha dhe rrjeta zbutet posaçërisht për printimin 3D.

Plotësisht falas për çdo përdorim, përfshirë ato komerciale, nëse modelet 3D që krijoni synohen të printohen në 3D ose për krijimin e imazheve të paraqitura. Përdorime të tjera mund të jenë vetëm për veprimtari personale jofitimprurëse.

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.