with love from Ukraine
IMAGE BY ALEX LUKIANOV

Pilgway lançon 3DCoat Textura!

Studio Pilgway , zhvilluesit pas 3DCoat, janë të lumtur të njoftojnë se linja e produkteve në familjen 3DCoat është zgjeruar me një program të ri të quajtur 3DCoat Textura!

3DCoat Textura është një version i përshtatur i 3DCoat 2021 i cili ka të gjitha mjetet e tij profesionale për pikturimin/teksturimin dhe interpretimin 3D, por me një çmim më të volitshëm.

Ashtu si me 'vëllanë e tij më të madh' 3DCoat 2021, me 3DCoat Textura ofrohet një provë plotësisht funksionale 30-ditore, e ndjekur nga modaliteti i të mësuarit pa limit falas. Opsionet e blerjes përfshijnë planet e qirasë, një licencë të përhershme dhe një plan unik me qira. Çmimi fillon nga 9,85 euro në muaj për abonimin e licencës individuale deri në 95 euro për një licencë të përhershme me blerje një herë, ose 19,70 euro për 6 muaj me planin Rent-to-Own.

Prandaj, me fjalë të thjeshta, 3DCoat Textura është një version i veçantë i 3DCoat i cili ka të gjitha aftësitë e tij të pikturimit/Texturing dhe Rendering. Është projektuar për njerëzit që krijojnë modele 3D në softuer të tjerë dhe kanë nevojë për një grup mjetesh profesionale për pikturë/teksturim me një çmim shumë të ëmbël.

Shpresojmë që do t'ju pëlqejë Textura e re 3DCoat. Si gjithmonë, jeni të mirëpritur të lini komentet tuaja rreth programit në Forumin tonë ose duke na dërguar një mesazh në support@3dcoat.com .

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.