with love from Ukraine
IMAGE BY ALEX LUKIANOV

Pilgway lëshon 3DCoatPrint FALAS!

Pilgway prezanton printimin 3DCoat – Një aplikacion i ri falas

Studio Pilgway është e lumtur të prezantojë 3DCoat Print - një aplikacion i ri i krijuar për krijimin e shpejtë të modeleve 3D të gatshme për printim. 3DCoat Print zgjeron gamën e produkteve të bazuara në 3DCoat dhe ofrohet plotësisht falas për çdo përdorim, duke përfshirë ato komerciale, nëse modelet 3D që krijoni synohen të printohen 3D ose për krijimin e imazheve të paraqitura. Përdorime të tjera mund të jenë vetëm për veprimtari personale jofitimprurëse.

3DCoat Print është një studio kompakte me një qëllim kryesor - t'ju lejojë të krijoni modelet tuaja për printim 3D sa më lehtë që të jetë e mundur. Teknologjia e modelimit voxel ju lejon të bëni gjithçka që është e mundshme në botën reale pa u shqetësuar shumë për aspektet teknike.

Kufizimet e vetme zbatohen në kohën e Eksportit : modelet reduktohen në maksimum 40K trekëndësha dhe rrjeta zbutet posaçërisht për printimin 3D.

Mjetet e integruara në 3DCoatPrint lejojnë përdoruesit të:

  • Përdorni të gjitha renderet Voxel Modeling dhe 3DCoat brenda
  • Bëni modele 3D duke u nisur nga primitivët
  • Punoni me argjilën dixhitale si plastelinë duke përdorur furça të ndryshme
  • Pritini pjesët e panevojshme për të marrë shpejt formën e dëshiruar
  • Paraqitni imazhe statike ose sekuenca të tavolinës rrotulluese
  • Importoni dhe shikoni skedarët DICOM (jo për përdorim mjekësor). Ju mund t'i ndryshoni dhe ruani modelet në formatet .stl dhe .wrl.
  • Krijoni mbështetje për printimin 3D për modelet.

Shkarkoni dhe filloni të krijoni modelet tuaja 3D të gatshme për printim, të gjitha falas!

Shijoni printimin 3DCoat dhe mos ngurroni të lini komentet tuaja në Forumin tonë ose duke na dërguar një mesazh në support@3dcoat.com.

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.