with love from Ukraine

Голос

 

Привіт друзі!

 

Ми вдячні вам за ваш інтерес до 3DCoat і за вашу підтримку в будь-яких її проявах. Без цього не було б ні 3DCoat, ні нашої компанії.

 

Не вважайте нас нудними, але ми хотіли б поділитися тим, що, на нашу думку, дуже важливо і що лежить за межами суто бізнесу.

 

Коли ми прийшли до розуміння того, що 3DCoat стає все більш і більш популярним і використовується в багатьох світових ігрових студіях та більш ніж в 150 університетах і школах світу, ми задалися питанням: яка наша відповідальність як творців 3DCoat?

Це було серйозне питання для нас. Ми розуміємо, що наші діти різного віку грають в комп'ютерні ігри, створені за допомогою в тому числі й нашого ж софта. Нам би хотілося, щоб вони вчилися доброті, співчуттю і внутрішній чистоті. Нам би щиро хотілося, щоб вони грали в добрі, освітні, сімейні ігри, а також, щоб вони дивилися подібний відео контент. У наші дні це зараз у великому дефіциті. Після довгих внутрішніх обговорень ми вирішили зробити інструмент Modding tool просто для того, щоб допомогти гравцям відкрити світ 3D моделювання з надією замінити гру творчістю. Ми є вашими партнерами. Давайте створювати такі продукти, які наші діти зможуть дивитися і грати!

Ми пожинаємо те, що ми самі сіємо в цьому житті. Давайте сіяти добре в наші життя і в життя наших дітей!

 

Ми були б дуже щасливі, якби 3DCoat використовувався для створення прекрасних робіт, які надихали б і приносили радість, і не схиляли б до ненависті, насильства, агресії по відношенню до людей, залежностям або сексуальним похотям, а також до чаклунства та магії. В нашій команді багато християн, тому це питання стояло для нас особливо гостро. Нам не байдужа доля нашого суспільства, в якому розбещеність і насильство часто вважаються нормою. Чи можемо ми змінити що-небудь?

 

Як творці 3DCoat ми просимо вас використовувати 3DCoat з відповідальністю і роздумами про те, як те, що ви створюєте, впливає на інших людей: наших з вами дітей та на суспільство в цілому. Якщо ви підозрюєте, що ваш продукт може бути шкідливим для людей в будь-якому сенсі (або ви б не хотіли щоб ваші діти користувалися їм), ми просимо вас утриматися від нього. Ми з вами партнери. Давайте спробуємо використовувати нашу творчість для того, щоб зробити наших дітей і людей навколо краще! Ми розуміємо, що це прохання може привести до зниження продажів, але наша совість вимагає цього від нас. Ми не можемо (і не хочемо, і не збираємося) контролювати вашу діяльність (наше EULA не містить таких обмежень). Це наше прохання, а не законна вимога.

 

Звичайно ж, така позиція може породити безліч питань, і мабуть один з перших буде: а чи існує Бог взагалі?

 

Ми особисто бачили надприродні події і зцілення як відповіді на молитви в наших життях, життях наших друзів і не тільки. Деякі з них були чудесами.

 

Троє хлопців з нашої команди - професійні фізики. Андрій, головний розробник 3DCoat, написав статтю з квантової електродинаміки на четвертому курсі університету. Він закінчив кафедру теоретичної фізики, що було дуже корисним у багатьох випадках при розробці програми, зокрема при створенні алгоритму авторетопологізаціі (AUTOPO). Стас, фінансовий директор, також закінчив фізичний факультет разом з Андрієм, потім став кандидатом наук з теоретичної фізики. Володимир, веб-програміст, також закінчив фізичний факультет, кафедра астрономії. Ми, як і багато хто з відомих вчених, переконалися, що наука не суперечить існуванню Бога. Наука відповідає на питання «як?», а Біблія відповідає на питання «Чому?». Наприклад, якщо я кину камінь, він полетить по певній траєкторії. Фізика пояснює те, як він летить. Але чому він полетів? Це питання вже за межами фізики. Він полетів тому, що я його кинув. Так само і з Всесвітом. Цікавим є той факт, що одна з найпопулярніших статей в онлан журналі Wall Street Journal називається - "Наука все більше і більше дає шанс Богу" (ориг. «Science Increasingly Makes the Case for God»).

 

Також велике розмаїття неймовірно складних живих істот від амеби до людини наштовхує на думку про мудрого Творця всього цього. Адже якби ви знайшли годинник в пустелі, ви б не сумнівалися в тому, що хтось створив його.

 

Життя - нелегка штука, погодьтеся. Ми робимо хороші речі і погані речі. Коли ми чинимо погано, то відчуваємо це в совісті. А жити з поганими почуттями всередині, та ще й без відповідей на основні людські запитання на кшталт: «хто я? звідки я?», «що буде зі мною після смерті?» - зовсім тяжко. Якщо я почуваюся погано через свої вчинки в своїй душі, і якщо моя душа дійсно існує (багато людей бачать свої тіла в клінічній смерті), розумно вважати, що я буду відчувати те саме після смерті, і якщо я нічого не робитиму, Біблія говорить навіть гірше…

 

Новий Завіт говорить, що Бог є Дух, і людина теж є дух, який живе в тілі. Але я подібний до гілки відрізаної від дерева: на ній є листя, але вона по суті мертва. З одного боку ми живі, але з іншого боку ми мертві духовно. Всі мої хороші дії тут не мають значення, так як вони схожі на листя на відрізаній гілці. Наші гріхи роблять нашу душу мертвою всередині. У нас немає зв'язку, з'єднання з Богом, і ми схожі на сліпого, для якого сонця не існує. Ми як вимкнений мобільник.

 

Бог повинен бути справедливим, якщо Він Бог. Гріх відокремлює нас від Бога, і тільки Він живе вічно і Він є джерелом життя. Якщо цей зв'язок з Богом не поновиться, то Біблія говорить, що справедливе покарання за гріх - це вічна смерть. Це логічний наслідок, якщо ми самі не хочемо жити з Ним. Як риба не може жити довго не в воді.

 

Але Христос був розіп'ятий за всі наші гріхи. Божий гнів вилився на Його Святого Сина, Ісус Христос був покараний Богом замість нас. Після цього Бог воскресив Ісуса, і тепер Христос має право виправдати нас. Прощення відкрито зараз, і Бог пропонує його нам. Але це моє рішення прийняти його. Воно все ще відкрито, але як я можу його отримати? Як я це відчую? Як я можу знати, що це реально? Тільки якщо я покаюсь і повірю: "Покайтеся ж та наверніться, щоб Він змилувався над вашими гріхами", "Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне".

 

Ви можете сказати, наприклад, прості слова: "Ісус, будь ласка, прости мені всі мої гріхи. Я вірю, що Ти помер за мої гріхи. Увійди в моє серце і живи там і будь моїм Господом та Спасителем. Амінь". Або моліться, як захочете.

 

Якщо я особисто каюсь в своїх гріхах (визнаю їх, прошу вибачення за них і відвертаюсь від них), і вірю в Ісуса Христа (в Його жертву за мене), Христос дає особисто мені прощення і радість від примирення з Богом. Можете уявити як Бог поклав всі ваші гріхи на Ісуса і Його смерть знищила їх. Залишилось тільки світло. Його кров - це ціна і печатка вашого виправдання. А потім вірте в Христа як в свого Спасителя. Ви можете зробити це наодинці, але ви відчуєте це ще краще, якщо будете молитися/сповідатися з кимось іншим. Навіть якщо ви зараз нічого не відчуваєте, шукайте Його всім серцем, читайте Новий Завіт, йдіть до живої християнської церкви, і ви знайдете. Якщо ви будете вірити в Христа, то прийміть водне хрещення як знак підтверждення вашої віри.

 

Коли я віддаю себе Йому, то повертаюся до витоків життя, як прищеплена гілочка до дерева. Дух Святий починає жити в нас і Він дає нам нове життя як сік з дерева. Я починаю відчувати щось нове і дивовижне - благодать і радість як в раю. І це життя вічне по суті, тому що Бог вічний. Воно не закінчиться з нашої фізичною смертю.

 

Якщо ж я не примирюсь з Богом, то залишуся в поточному стані, як відрізана гілка. Тоді мене чекає пекло, справедливий суд і справедливе покарання і я побачу Ісуса як Суддю, який пропонував мені амністію, але я відмовився. Ось і все: «Істинно, істинно кажу вам: Хто слухає слова Мого, і вірує в Того, Хто послав Мене, життя вічне, і на суд не приходить, але перейшов від смерті в життя.» (Біблія, Євангеліє від Іоанна 5:24).

 

Багато з нас страждають від залежностей: сексуальних, алкогольних, наркотичних, ігрових тощо. Якщо ви хочете звільнитися, по-перше, визнайте, що самі не можете цього зробити. І попросіть Христа звільнити вас. Попросіть від щирого серця там, де ви є.

 

Закликаємо вас - примиріться з Богом через Ісуса Христа якомога швидше. Знайдіть хорошу християнську церкву, де ясно проповідують Біблію, прийміть водне хрещення як знак вашого щирого покаяння. Хай допоможе вам в цьому Господь!

 

У певному сенсі ми відчули Божу благодать, коли покаялися у своїх гріхах, і ця благодать продовжує підтримувати нас у житті. І зараз ми раді цьому. Це правда. І ми будемо раді, якщо ви відчуєте це також!

 

Якщо у вас є питання про віру, будь ласка, надішліть нам повідомлення електронною поштою на адресу faith@pilgway.com .

 

Співробітники студії Pilgway, які підтримують це звернення:

Stanislav Chernyshuk, Volodymyr Popelnukh, Vitaliy Volokh

 

Якщо вам цікаво, ви можете прочитати історію Андрія Шпагіна тут (Андрій Шпагін не підтримує це звернення)

оптові знижки для

додано до кошика
переглянути кошик оформити
false
заповніть одне з полів
або
Ви можете Оновитися до версії 2021 прямо зараз! Ми додамо до вашого профілю новий ліцензійний ключ 2021 року. Ваш серійний номер V4 буде активний до 14.07.2022.
оберіть варіант
Виберіть ліцензії для оновлення.
Виберіть щонайменше одну ліцензію!
Текст, що містить помилки
 
 
Якщо ви знайшли помилку в цьому фрагменті, натисніть Ctrl+Enter та повідомте нам про неї. Дякуємо!
Оновлення фіксованої ліцензії до плаваючої доступне для наступних ключів:
Виберіть ліцензії для оновлення.
Виберіть щонайменше одну ліцензію!

Наш сайт використовує куки

Ми також використовуємо сервіси Google Analytics та Facebook Pixel для розуміння ефективності роботи нашої маркетингової стратегії і каналів продажу.