with love from Ukraine
IMAGE BY KIM SYBERG

3DCoatTextura 2022

Texturing Gampang sareng PBR

Sadaya alat 3DCoat 2022 pikeun 3D Texturing sareng Rendering di jero. Aksés FREE perpustakaan bahan PBR .

Diajar deui
download & 30 poé percobaan / unlim learning

3DCoat Textura 2021.01

- Bahan pinter tiasa nampi peta normal salaku pamindahan, éta bakal otomatis dirobih kana displacement map

- Langkung énténg, langkung gancang dimuat

- Gemblengna speed-up

- Pembaruan renderer penting

- Rojongan monitor 4K

- Modeu pembelajaran Unlimited diwanohkeun

Photo - 3DCoat Textura 2021.01 - Pilgway
Photo - 3DCoat Textura 2021.01 - Pilgway
Photo - Ngeunaan 3DCoatTextura - Pilgway
Ngeunaan 3DCoatTextura

3DCoat Textura mangrupikeun vérsi anu cocog pikeun 3DCoat , kalayan fokus éksklusif dina Lukisan Tekstur modél 3D sareng Rendering. Gampang ngawasaan sareng dirancang pikeun panggunaan profésional. Program ieu ngagaduhan sadaya téknologi canggih pikeun tékstur:

  • Kabéh Texturing na Rendering kamungkinan 3DCoat
  • Cet modél 3D langkung gancang nganggo Brushes, Bahan Pinter sareng Lapisan
  • Jieun tékstur Leungeun-dicét sareng PBR
  • Wacom atanapi Surface Pen, navigator 3Dconnexion, multitouch dina Surface Pro dirojong
  • modeu learning Unlimited
  • Aksés ka Perpustakaan GRATIS kami tina 500+ Bahan Di-scan PBR sareng 1200+ Sampel PBR

Fitur
Photo - Texturing Mudah & Pbr - Pilgway
TEXTURING MUDAH & PBR
  • Per-piksel, Ptex atanapi Microvertex pendekatan lukisan
  • Realtime dumasar fisik Rendering viewport kalawan HDRL
  • Bahan Smart kalayan pilihan set-up anu gampang
  • Ukuran tékstur nepi ka 16k
Photo - Rendering - Pilgway
RENDERING
  • Rendering dumasar fisik
  • Lampu Range Dinamis Tinggi
  • rojongan Renderman
  • Lampu sababaraha warna
  • Render pas
  • DOF jeung épék séjén
Photo - Jenis Peta Drojong - Pilgway
JENIS PETA DROjong
  • Diffuse / Warna Albedo
  • Glossiness / Metalness
  • Jero (tiasa diékspor salaku nabrak, kapindahan atanapi Peta Normal)
  • Peta Beurat Vertex
  • Peta Émisi / Luminositas
  • Occlusion ambient
  • Rongga

diskon urutan volume on

ditambahkeun kana karanjang
nempo karanjang parios
false
eusian salah sahiji widang
atawa
Anjeun tiasa ningkatkeun kana versi 2021 ayeuna! Kami bakal nambihan konci lisénsi 2021 énggal kana akun anjeun. Serial V4 anjeun bakal tetep aktip dugi ka 14.07.2022.
milih hiji pilihan
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!
Teks anu peryogi koreksi
 
 
Upami anjeun mendakan kasalahan dina téks, mangga pilih teras pencét Ctrl + Enter pikeun ngalaporkeun ka kami!
Ningkatkeun simpul-konci kana pilihan ngambang sayogi pikeun lisénsi ieu:
Pilih lisénsi pikeun ningkatkeun.
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!

Situs wéb kami nganggo сookies

Kami ogé nganggo jasa Google Analytics sareng téknologi Facebook Pixel pikeun terang kumaha strategi pamasaran sareng saluran penjualan urang jalan .