with love from Ukraine
CARA 3DCOAT RENT-TO-OWN RENCANA?

Éta mangrupikeun rencana langganan 11 atanapi 7 pamayaran bulanan kontinyu. Kalayan pamayaran ahir, anjeun nampi lisénsi permanén. Duanana rencana Sewa-to-Sorangan mangrupikeun kamungkinan anu saé pikeun ngamimitian nganggo program ayeuna (kalayan panggunaan komérsial diidinan) sareng mayar angsuran, sabalikna tina pamayaran sateuacana. Di luhureun éta, anjeun gaduh Free Upgrades sapanjang sakabéh rencana PLUS 12 bulan Free Upgrades sanggeus mayar ahir.

Hayu urang nganggap duanana rencana nyalira.

Kahiji, nyaéta rencana langganan 11 pamayaran bulanan kontinyu tina 39,7 Euro unggal. Pangmayaran ditagihkeun sacara otomatis unggal bulan. Kalayan pamayaran ahir (11th) anjeun nampi lisénsi permanén. Unggal pamayaran bulanan ti tanggal 1 dugi ka 10 nambihan 2 bulan nyéwa lisénsi kana akun anjeun. Upami anjeun ngabatalkeun langganan anjeun ayeuna, anjeun kaleungitan kasempetan pikeun kéngingkeun lisénsi permanén tapi bakal nahan sésa-sésa bulan nyéwa program nganggo Peningkatan Gratis. Contona, upami anjeun ngabolaykeun sanggeus mayar N-th (N ti 1 ka 10) anjeun boga bulan ieu ditambah N bulan nyewa sésana sanggeus tanggal pembayaran panungtungan. Sakali cicilan ka-11 dibayar, rencana nyéwa anjeun ditumpurkeun sareng robih kana lisénsi tanpa wates permanén. Anjeun ogé nampi 12 bulan Peningkatan Gratis (dimimitian ti tanggal pamayaran ka-11 terakhir). Teu aya pamayaran salajengna anu bakal ditagihkeun saatosna.

Kadua nyaéta rencana langganan 7 pamayaran bulanan kontinyu tina 59,55 Euro unggal. Pangmayaran ditagihkeun sacara otomatis unggal bulan. Kalayan pamayaran ahir (7th) anjeun nampi lisénsi permanén. Unggal pamayaran bulanan ti tanggal 1 dugi ka kaping 6 nambihan 3 bulan nyéwa lisénsi kana akun anjeun. Upami anjeun ngabatalkeun langganan anjeun dina waktos ayeuna, anjeun kaleungitan kasempetan pikeun kéngingkeun lisénsi permanén, tapi bakal nahan sésa-sésa bulan nyéwa program sareng Free Upgrades. Contona, upami anjeun ngabolaykeun sanggeus mayar N-th (N ti 1 ka 6) anjeun boga bulan ieu tambah 2 * N bulan nyewa sésana sanggeus tanggal pembayaran panungtungan. Sakali cicilan ka-7 dibayar, rencana nyéwa anjeun ditumpurkeun sareng robih kana lisénsi tanpa wates permanén. Anjeun ogé nampi 12 bulan Peningkatan Gratis (dimimitian ti tanggal pamayaran ka-7 terakhir). Teu aya pamayaran salajengna anu bakal ditagihkeun saatosna.

Catetan: rencana Rent-To-Own mangrupikeun lisénsi pribadi Pribadi, kalayan panggunaan komérsial diidinan.

Pamutahiran anu salajengna bakal ngarugikeun 45 Euro dina taun kadua saatos pamayaran 11-th(7-th) (ti bulan 13+ saatos pamayaran 11-th (7-th)) atanapi 90 Euro mimitian ti taun katilu sareng saatos saatos. éta 11-th (7-th) pamayaran (ti bulan 25+ handap 11-th (7-th) pamayaran) kalawan 12 bulan séjén bebas apdet kaasup. (Opsional, tingali deui )

diskon urutan volume on

ditambahkeun kana karanjang
nempo karanjang parios
false
eusian salah sahiji widang
atawa
Anjeun tiasa ningkatkeun kana versi 2021 ayeuna! Kami bakal nambihan konci lisénsi 2021 énggal kana akun anjeun. Serial V4 anjeun bakal tetep aktip dugi ka 14.07.2022.
milih hiji pilihan
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!
Teks anu peryogi koreksi
 
 
Upami anjeun mendakan kasalahan dina téks, mangga pilih teras pencét Ctrl + Enter pikeun ngalaporkeun ka kami!
Ningkatkeun simpul-konci kana pilihan ngambang sayogi pikeun lisénsi ieu:
Pilih lisénsi pikeun ningkatkeun.
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!

Situs wéb kami nganggo сookies

Kami ogé nganggo jasa Google Analytics sareng téknologi Facebook Pixel pikeun terang kumaha strategi pamasaran sareng saluran penjualan urang jalan .